Maroš Kramár se strachuje: Otce museli hospitalizovat v nemocnici!

Maroš Kramár s tátou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. listopadu 2020 11:13

Skončit v době koronavirové pandemie není nic příjemného, což si dobře uvědomuje i Maroš Kramár. Jeho otec ale neměl na výběr a musel se odebrat do nemocnice. Co se mu stalo?

Maroš Kramár má s tatínkem Jánem, který byl u našich sousedů rovněž známým hercem, velmi dobré vztahy. Jak vás stars24.cz informoval, před časem společně absolvovali operaci zraku. To ještě netušil, že otce brzy opět zdraví zradí.

Podle informací slovenského webu cas.sk musel být hospitalizován v nemocnici, kde ho kromě syna navštěvuje i dcera Jana. Ta dokonce zveřejnila fotografii na sociální síti s tím, že teď potřebuje veškerou energii.

„Už jsem za ním byl. Má 92 roků, takže v tomto věku je normální, že přicházejí i problémy, že se přidruží různé choroby a komplikace. Doufám, že všechno dobře dopadne,“ řekl Kramár zmíněnému serveru.

Kramárův otec Ján v září oslavil již 92. narozeniny, na Slovensku je známou osobností. Herectví vystudoval v Bratislavě, objevil se v řadě filmů a seriálů, kde ho režiséři obsazovali především do rolí lidových postav.

Témata: Maroš Kramár