Michael Schumacher: Překvapivá slova o jeho schopnosti vnímat!

Michael Schumacher 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. listopadu 2020 16:16

Michael Schumacher strávil roky v kokpitu závodního auta a nic moc se mu nepřihodilo. Vážný úraz přišel až na lyžích po konci kariéry. O zdravotním stavu pilota máme jen kusé informace. Jak je to s jeho schopností vnímat?

Lewis Hamilton před pár dny dorovnal Michaela Schumachera v počtu mistrovských titulů ve Formuli 1 a nedá se vyloučit, že ho v následujících letech překoná. Rodina německé legendy však má v záloze další želízko.

Schumacherův jedenadvacetiletý syn Mick se totiž potatil a stal se z něj automobilový závodník, který se chce jednoho dne objevit v nejslavnějším seriálu. Premiéru už měl mít za sebou, v tréninku ho chtěla vyzkoušet stáj Alfa Romeo.

Bývalý šéf Ferrari Jean Todt nyní prozradil, že kariéru syna sleduje i slavný Michael. „Jistěže to vnímá. Je to pro Micka velká výzva a všichni věříme, že od příští sezony bude jméno Schumacher opět součástí nejprestižnějších závodů světa,“ řekl dle webu isport.blesk.cz.

Je ale otázkou, co je na tom pravdy. Uplynulo už téměř sedm let, co si legendární pilot Michael Schumacher již po konci kariéry ve Formuli 1 přivodil vážný úraz na lyžích. Od prosince 2013 fanoušci marně doufají ve zlepšení jeho zdravotního stavu.

Témata: Michael Schumacher