Julia Roberts je stále krásná ženská. Fotila pro Vogue a takhle jí to seklo!

Julia Roberts - její krásný úsměv 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

9. března 2018 12:33

Padesát let je věk, kdy někteří už pomalu přemýšlejí o důchodu. To, ale není případ oscarové herečky Julie Roberts, která vypadá pořád líp a líp. Nedávno nafotila kampaň pro světový časopis Vogue. Podívejte se, jak jí to slušelo!

Herečka Roberts nafotila nedávno snímky pro prestižní módní časopis Vogue. Při focení jen zářila, a tak i snímky vypadají překrásně. Herečka je sdílela se svými fanoušky na sociální sítí.

Julia je držitelkou hned několika cen za herecký výkon. Vyhrála třikrát cenu Zlatý glóbus. Poprvé to bylo v roce 1990 za film Ocelové magnólie. Po druhé jí potkalo štěstí v roce 1991 s filmem Pretty Woman, kde hrála po boku Richarda Gera.

Třetí cena pak přišla v roce 2001 za herecký výkon ve filmu Erin Brockovich. Julia je také držitelkou ceny Americké filmové akademie Oscar, kterou vyhrála v roce 2000 rovněž za film Erin Brockovich.

Zdá se, jako by Julia vůbec nestárla. Na její sociální síti zveřejnila fotografii, na níž je v roce 1990 a nyní. Žádné známky stárnutí nejsou vidět a tak nás napadá, zda nepije elixír mládí. Jediná změna jsou blond vlasy, které si nechala herečka nedávno udělat. Dokonce si troufáme říct, že vypadá líp než ve svých dvaadvaceti letech, kdy ztvárnila legendární roli Vivian ve filmu Pretty Woman.

Témata: Julia Roberts