Andrej Hryc přiznal: Nemoc ho málem přemohla hned na začátku!

Andrej Hryc s dcerou Wandou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. listopadu 2020 16:22

Andrej Hryc od jara s pomocí lékařů vzdoruje vážné nemoci, až nyní ale přiznal, že ho leukémie málem přemohla hned na začátku. V podstatě mu tehdy prý zbývalo jen pár dní života.

Andrej Hryc již několik měsíců svádí nemoc s velmi vážnou nemocí, a to konkrétně akutní leukémií. Jednu část léčby už má za sebou, terapie momentálně pokračuje za pomoci nejnovějších metod.

Jak on sám nyní prozradil, nechybělo mnoho a už by mu žádný lékař na jaře nepomohl. „Měl jsem i oboustranný zápal plic. Byl jsem na pokraji existence. Lékaři mi říkali, že kdybych přišel o čtyři dny později, byl jsem mrtvý,“ prozradil ve vysílání Rádia Slovensko.

Není žádným tajemstvím, že se stejným onemocněním se potýkal také legendární zpěvák Karel Gott (†80). Známý herec si možná i proto uvědomuje, že jeho čas mezi námi už je zkrátka limitovaný.

„Je to nejhorší možná diagnóza, která se nedá vyléčit. Kdyby na to někdo vymyslel lék, dostane Nobelovu cenu. Pacientovi se dá jedině ulehčit přechod do té další dimenze,“ konstatoval.

Témata: Andrej Hryc