Andrej Hryc má smutné Dušičky: Nemohl za synem na hřbitov!

Andrej Hryc s dcerou Wandou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. listopadu 2020 16:15

Andrej Hryc se sice potýká se závažnými zdravotními problémy, přesto se snaží myslet i na druhé, zvlášť když právě dnes jsou Dušičky. Za tragicky zesnulým synem na hřbitov ale nemohl.

Dušičky samozřejmě reflektují lidé i na Slovensku, také naši východní sousedé vzpomínají na zesnulé blízké. Třeba Andrej Hryc na milovaného syna Huga, který před 12 lety zemřel při autonehodě.

Slovenské úřady ale kvůli probíhající pandemii nechaly hřbitovy uzavřít. „Co s tím uděláte? Když jsou hřbitovy zavřené, tak jsou zavřené… Nic se s tím nedá dělat. Těsně předtím, než je zavřeli, tam byla moje žena, takže je to všechno krásně udělané,“ řekl webu cas.sk.

„Víte, já nepotřebuji jít na hřbitov, abych s ním byl. Já jsem s ním denně. Spávám v té samé posteli, ve které spával Hugo, když vedl svůj boj s rakovinou,“ dodal známý herec.

Hryc od dubna také svádí boj s vážnou nemocí – akutní leukémií. Dva měsíce na jaře strávil izolován v nemocnici, kde podstupoval první část léčby. Terapie nyní pokračuje za pomoci nejnovějších metod.

Témata: Andrej Hryc