Slovenská zpěvačka pomáhala při testování: Znáte ji ze SuperStar!

Dominika Stará a Igor Matovič 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. listopadu 2020 12:05

Slováci o víkendu zjišťovali, jak moc se mezi nimi rozšířil nový koronavirus. Při plošném testování pomáhala i nám dobře známá slovenská zpěvačka. Fotku s ní si udělal i předseda vlády.

Slovensko o víkendu kvůli koronavirové pandemii uspořádalo ambiciózní projekt – plošné testování celého obyvatelstva. Pro jeho uskutečnění bylo pochopitelně potřeba mnoho lidí včetně dobrovolníků. Jejich práci ocenil i premiér Igor Matovič.

Na sociální síti zveřejnil fotografii s jednou slečnou, která se rozhodla pomoci. „Slečna na fotce v odběrovém týmu v Šamoríne má úplně speciální motivaci. Chce se v lednu vdávat… a teď podle očí hádejte, kdo ta slečna je,“ vyzval své sledující.

Jednalo se totiž o známou osobnost. Za rouškou se skrývala Dominika Stará, kterou si jistě pamatuje i řada Čechů. Účastnila se totiž první řady Česko Slovenské SuperStar, v níž se umístila na třetím místě.

„Zítra budu v Šamoríně na odběrném místě číslo 8 od 5:45 minimálně do 22:00. Bude to náročné, ale těším se na to, jak si zítra v noci lehnu do postele s pocitem, že jsem udělala něco dobrého,“ avizovala Stará předem na instagramu.

Témata: Dominika Jurena (Stará) Igor Matovič