Jak odcházel Sean Connery (†90)? Syn Jason prozradil, co se stalo!

Sean Connery

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. listopadu 2020 10:03

První filmový představitel agenta 007 Jamese Bonda je už několik desítek hodin po smrti. Sean Connery odešel v úctyhodném věku 90 let. Jeho syn Jason prozradil, jak na tom otec v poslední době byl.

Svět filmu o uplynulém víkendu zasáhla smutná zpráva o odchodu jednoho z velikánů poválečné kinematografie. Zemřel legendární britský herec a držitel Oscara Sean Connery (†90).

Ačkoliv byl hrdým Skotem, rodákem z Edinburghu, v závěru života žil mimo území Spojeného království, jehož panovnice jej povýšila do šlechtického stavu. Connery zemřel v noci z pátku na sobotu ve spánku ve svém sídle na Bahamách.

Syn Jason pro BBC News prozradil, že to k tomuto momentu již nějaký čas směřovalo. „I když už na tom otec nebyl už nějakou dobu dobře, všichni se v sobě snažíme tuto smutnou událost, ke které došlo teprve před chviličkou, zpracovat,“ nechal se slyšet.

„Je to smutný den pro všechny, kteří mého otce znali a milovali. Zároveň je smutnou ztrátou pro fanoušky na celém světě, kteří milovali jeho úžasný dar, který měl jako herec,“ dodal.

Témata: Sean Connery