Peter Nagy písní o čipování vyvolal reakce: Virus nám vládne, píší mu fandové!

Peter Nagy 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. listopadu 2020 21:01

Peter Nagy se nechal inspirovat současným děním ve světě a napsal novou písničku, kterou jeho fanoušci nemohli nechat bez reakce. Co mu napsal jeden z příznivců?

Jak vás stars24.cz informoval, někdejší Zlatý slavík z dob společného státu Peter Nagy složil novou píseň, ve které reflektuje koronavirovou pandemii. Skladbu pojmenoval Až budeme „čipovaní“.

Slovenský hudebník však uvedl, že nepodporuje hoaxy či různé konspirační teorie. „Tato píseň je o světě mocných, kteří chtějí všechno ovládat. Není ani proti žádné vládě. Pokud myslíte globálně, tak to musíte vidět, co se ve světě děje,“ vysvětlil.

Od jednoho z fanoušků se dočkal zajímavé reakce, kterou se pochlubil na instagramu. „Věřím, že i když nám vládne virus, bereš život s nadhledem a vládne pohoda,“ vzkázal mu příznivec.

„V každém mém dni je úsměv a bude vždy, protože tvoje písně jsou lék na všechno, víš, že pro mě jsi a budeš top.  I kdybych měl zůstat jediný, co bude vnímat úžasnou hloubku tvých jedinečných textů. Jsem rád, že i můj syn tě bere a vnímá. Těšíme se na koncerty,“ dodal fanoušek.

Témata: Peter Nagy