Princ Harry dostal od Meghan ULTIMÁTUM?!

Meghan Markle 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. října 2020 19:09 | Aktualizováno: 29. října 2020 19:47

Britská vévodkyně Meghan Markle dala princi Harrymu ultimátum. Údajně si měl vybrat, jestli chce jí, nebo vídat zbylé členy své rodiny. Tvrdí to magazín Life & Style s tím, že Meghan už před mnoha měsíci chtěla, aby Harry nadobro opustil královskou rodinu a přestěhoval se s Meghan. Podle dostupných informací to ale ve finále bylo trochu jinak.

Podle časopisu Life & Style dala Meghan svému manželovi ultimátum. Musel si prý si vybrat, jestli se bude vídat s ní, nebo se svou rodinou. Meghan údajně tvrdila, že se už nedokáže vyrovnat se stresem, který s sebou přináší pozice vévodkyně.

Bývalá herečka tak údajně přišla přišla s řešením a přesvědčila prince Harryho, aby opustil královskou rodinu. Zdroj časopisu dále tvrdí, že se oba měli přestěhovat. 

Anonymní zdroj dodal, že Meghan varovala prince Harryho, že pokud se nepřestěhují, jejich manželství skončí. "V tuto chvíli je to ona nebo jeho rodina a Harry si vybral svou ženu," píše magazín s tím, že se princ Harry dlouho nerozmýšlel, protože v Africe se vždy cítil dobře.

Celý Meghanin plán zní jako přitažený za vlasy, a pravděpodobně tomu tak skutečně je. Podle serveru Gossip Cop, který vyvrací mýty o celebritách, se totiž něco podobného objevilo už zhruba před dvěma lety.

Tehdy sesterská redakce časopisu otiskla v magazínu Star podobný článek, s tím rozdílem, že se Meghan s Harrym měli přestěhovat do Ameriky. Tam se sice přestěhovali, není ale známo, že by Meghan měla vyhrožovat rozvodem.

Témata: Princ Harry Meghan Markle