„Nová“ Adele se konečně ukázala fanouškům: Takhle teď zpěvačka vypadá!

Adele 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. října 2020 16:11

Britská zpěvačka Adele má miliony fanoušků po celém světě, kteří se těší na její nové písničky. Zatím museli vzít za vděk jejím prvním televizním vystoupením za poslední roky. Mnozí nejspíš nevěřili svým očím.

Adele už dlouhá léta poutá pozornost jako výtečná zpěvačka a překážkou na cestě k popularitě jí nebylo ani nějaké to kilo navíc. Jejím fanouškům, které má opravdu po celém světě, ale neuniklo, že se v tomhle ohledu něco změnilo.

Sympatické Londýňance začala už před časem výrazně hubnout, až o uplynulém víkendu se však příznivcům ukázala v rámci veřejného vystoupení. Provázela totiž slavným komediálním pořadem Saturday Night Live jedné z velkých amerických televizí.

Konkrétně šlo o první televizní výstup Adele po čtyřech letech. Původně už mělo touto dobou být venku její nové, v pořadí čtvrté album. Kvůli koronavirové pandemii ale bylo jeho vydání odloženo na neurčito.

Již dříve vyšlo najevo, jak dvaatřicetiletá rodačka z londýnského Tottenhamu shodila několik desítek kilogramů. Klíčová v tomto procesu byla pomoc brazilské trenérky Camily Goodisové, která přitom tvrdila, že cvičení hvězdné klientce zrovna dvakrát nevoní. Výsledky ale má.

Témata: Adele