Milan Kňažko: První foto i slova po boji s koronavirem!

Milan Kňažko 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. října 2020 14:50

Nákaza koronavirem se nevyhýbá ani slavným osobnostem, např. hercům. Těžko říct, jak k ní přišel Milan Kňažko, který musel dokonce vyhledat lékařskou pomoc. Dnes zveřejnil první fotku od chvíle, kdy byl hospitalizován.

U našich sousedů na Slovensku je nejslavnějším nakaženým Milan Kňažko, ačkoliv se objevily zvěsti, že k onemocnění covid-19 přišel v Česku, kde hraje v divadle. To je ale poměrně nepodstatné.

Všechny naopak zajímá, jak na tom slovenský herec je, protože je známo, že musel být hospitalizován v nemocnici. Dnes se však fanouškům ozval na sociální síti, patrně již z domova. Z fotografie je patrné, že se na něm obávaná nemoc podepsala.

„S velkým díkem a hlubokou úctou se skláním před sestřičkami, doktory a všemi zdravotníky, kteří v těchto těžkých časech a mimořádně náročných podmínkách riskují své zdraví, aby chránili to naše, včetně záchrany toho nejcennějšího, životů,“ uvedl na facebooku.

Kňažko doufá, že zdravotníci se dočkají náležitého ocenění. „Věřím, že zodpovědní ústavní činitelé to v rámci nastávající reformy zhodnotí nejen slovy. Ještě jednou Vám děkuji za péči, lidskost, trpělivost a odbornost,“ dodal.

Témata: Milan Kňažko