Zemřela hvězda seriálu Dva a půl chlapa! Sheen a spol. se bez ní neobešli!

Conchata Ferrell

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. října 2020 13:33

Žádný opravdu povedený seriál se neobejde bez skvělých herců ve vedlejších rolí. Takový byl úděl Conchaty Ferrell v sitcomu Dva a půl chlapa. Oblíbená herečka v tomto týdnu zemřela.

Když se řekne seriál Dva a půl chlapa, každému se nejspíš vybaví nejprve Charlie Sheen, případně Ashton Kutcher, který jej v závěrečných řadách nahradil v hlavní roli. Jeden ani druhý by se však v některých scénách neobešli bez hospodyně Berty.

Její představitelkou byla herečka Conchata Ferrell, která je však po smrti. Zprávu o jejím skonu přinesl manažer Dan Spilo, který na ni bude vzpomínat jako na báječnou, vroucnou a silnou ženu. Zemřela v pondělí 12. října, bylo jí 77 let.

Na smutnou zprávu zareagovalo např. studio Warner Bros. „Jsme zarmouceni odchodem Conchaty Ferrell, ale zároveň vděčni za ty roky, kdy nás bavila jako Berta, která bude žít navěky,“ uvedli filmaři na twitteru.

„Všichni jsme ji milovali. Dvanáct let vzestupů a pádů, spousty a spousty smíchu. Přes všechno byla oporou. Jednou z nejpevnějších. Bylo privilegiem ji nazývat přítelkyní,“ svěřil se zase autor sitcomu Chuck Lorre.

Témata: Conchata Ferrell úmrtí