Jasmina Alagič dojala fanoušky: Slib kvůli malému Sanelovi!

Jasmina Alagič 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. října 2020 15:10

I když s Rytmusem neukazují jeho tvář, tak je přesto profil Jasminy Alagič plný fotek jejich syna Sanela. Modelka a moderátorka v těchto dnech dojala fanoušky vyznáním, v němž chlapci něco slíbila.

Už déle než rok jsou rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina Alagič rodiči chlapce Sanela, kterému se snaží oba věnovat veškerou svou pozornost. Nejnověji o tom svědčí dojemné vyznání balkánské krásky, které zveřejnila na sociální síti.

V příspěvku na instagramu totiž prozradila, jak hodlá k synovi přistupovat. „Chci si slíbit a nezklamat se, že v tobě nikdy nebudu potlačovat tvoje sny na úkor mých představ. Nemám žádné. Ani jednu,“ spustila modelka a moderátorka.

„Víc než boty nebo cokoliv jiného budu studovat tebe, abych tě vedla tvojí cestou za štěstím, abych byla tím nejlepším posluchačem tvých tužeb a tím nejlepším průvodcem za nimi. Protože když budeš usínat, vůbec mě nebude zajímat, jestli si snědl tu čokoládu nebo si odřel koleno, ale jestli si měl šťastný den,“ svěřila se.

Na závěr Jasmina prozradila, jakým člověkem by se podle ní měl Sanel stát. „Takovým, který bude umět přijímat a dávat lásku na sto procent. Nic víc, jen aby si lidé v Tvém okolí říkali, že chtějí jít za Sanelem pro pocit, jaký s ním mají,“ dodala.

Témata: Jasmina Alagič