"Pos*ali jste to!" Elton John brutálně seřval fanoušky: "Jdi do prd*le," křičel

Elton John 3

Autor: Hrušková, stars24.cz

4. března 2018 6:40

Elton John zřejmě usoudil, že už má toho dost. Na svém koncertě pravidelně vyzívá fanoušky na pódium k němu, kdy mohou stát v jeho blízkosti. Tentokrát se celá situace však vymkla z rukou.

Zpěvák si vybral z publika špatného fanouška a netušil, co bude následovat. Fanoušek nedával a začal se k Johnovi mít více, než říká sociální chování. Začal se k hudebníkovi přibližovat a dokonce mu vstoupil do hry na klávesy a sám na ně začal hrát.

Zpěvák naštvaný jeho chováním, se nejprve snažil fanouška usměrnit slovy „Vypadni, jdi do p**ele,“ tyto slova ovšem fanouška neodradili a obtěžoval dál. Po chvíli rozzuřený zpěvák odešel z pódia a zbytek písně Saturday Night´s Alright už dohrála jen jeho kapela.

Zbytek publika zažíval zklamání, že se již zpěvák na pódium nevrátí zpět. Ten ovšem zachoval profesionalitu a zbytek koncertu dohrál. Svým fanouškům však vzkázal, podle TMZ, že tohle bylo naposledy, kdy je pozval k sobě na jeviště. „Na jeviště při ‚Saturday Night‘ už nikdy chodit nebudete, po**ali jste to!“, vzkázal všem.

Témata: Elton John