Harry a Meghan se chystají do Británie: Žádné rodinné záležitosti, ale soud!

Princ Harry a vévodkyně Meghan 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. října 2020 12:02

Harry a Meghan se podle všeho chystají zpátky do Velké Británie. Kdo by se však domníval, že dojde k usmíření s ostatními členy britské královské rodiny, ten je na omylu. Pár totiž čekají nepříjemné povinnosti.

Princ Harry a  jeho žena Meghan opustili řady britské královské rodiny v dubnu, kdy se rovněž definitivně odstěhovali z Velké Británie. Nakonec se po nějaký čas trvajícím bloumání usadili v USA. Vnukovi královny se zatím po rodné zemi nezastesklo.

Podle nejnovějších informací, na které se odvolává web cas.sk, se však pár výhledově do Británie chystá. Údajně by tam měl oslavit Nový rok, o setkání s rodinnými příslušníky jim ale v první řadě vůbec nejde.

Vévodu a vévodkyni ze Sussexu totiž v lednu čeká soudní stání v procesu, který má podle všeho odstartovat 11. ledna. V tomto případě jde o žalobu na jeden z britských bulvárních plátků kvůli zveřejnění soukromého dopisu, který Meghan adresovala svému otci.

Asistenti páru už se údajně začínají připravovat na příjezd Harryho a Meghan. Princ a někdejší herečka budou muset kvůli současným nařízením dorazit na Britské ostrovy s předstihem, protože je nutné absolvovat čtrnáctidenní karanténu.

Témata: Princ Harry Meghan Markle