Peter Nagy po letech prozradil, co mu řekl Gott! Je to pikantní!

Peter Nagy 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. října 2020 10:05 | Aktualizováno: 5. října 2020 22:07

Karla Gotta si v tomto týdnu připomínali také na Slovensku, odkud pochází i jeden ze zpěváků, kteří jej porazili v anketě Zlatý slavík. Peter Nagy po letech prozradil, co mu Mistr jednou zašeptal do ucha.

Smrt loni v říjnu definitivně ukončila desítky let trvající kariéru Karla Gotta (†80), která byla orámována velkou řadou úspěchů a ocenění. Nad vším ostatním ční především jeho hegemonie v anketě Zlatý slavík.

V ní ho za celé roky porazilo jen pár vyvolených, v dobách společného státu se to podařilo i několika slovenským hudebníkům. V roce 1985 kupříkladu kraloval Peter Nagy, který teď na Mistra zavzpomínal.

Rodáka z Prešova mrzí, že on ani další zpěváci neměli možnost Gottovi zazpívat k posledním kulatinám. „Karlovi jsem hrál na 60. i 70. narozeninách. Ta osmdesátka, bohužel, už nevyšla,“ řekl webu cas.sk.

„Vystoupení jsem bral jako poděkování za to, že mi kdysi s úsměvem připínal odznak Zlatého slavíka. A když mi ho v Lucerně připínal, tak polohlasem řekl: ‚Gratuluji, Petře, teď budeš mít ženských, kolik chceš.‘ Karel měl velký smysl pro humor a humor i miloval,“ dodal Nagy.

Témata: Peter Nagy Karel Gott