Pohár trpělivosti přetekl! Brad Pitt rozjel velkou bitvu o děti. Neuvěříte, koho chce k soudu proti Jolie!

Brad Pitt 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. října 2020 17:37

Boj o děti mezi Angelinou Jolie a Bradem Pittem nabírá na obrátkách. Herec v zájmu o zachování svých otcovských práv vytahuje z rukávu jedno eso za druhým, a naposledy šokoval, když jeho právní zástupce odhalil, koho předvolal jako svědka.

Angelina Jolie a Brad Pitt spolu vychovávali 6 dětí, z nichž jsou tři adoptované a tři jejich biologické. Po jejich rozvodu a neshodách, které se týkaly svěření dětí do péče, musel do případu zasáhnout soud.

Zatímco herec žádá střídavou péči, herečka je přesvědčena, že nejlepším řešením by bylo svěření dětí do její péče. To se však Bradovi nelíbí. A soudní bitvu rozjel ve velkém.

Kromě toho, že jeho právník před soudem vyslechne i samotnou Angelinu, má Brad k dispozici výpovědi dalších svědků, mimo jiné i odborníky z oblasti psychologie. Seznam svědků obsahuje podle médií terapeuta, ochranku a množství psychologů.

Kromě odborných svědků ale oslovil Brad Pitt i bývalou hereckou kolegyni Angeliny Jolie, která by podle všeho měla být jedním z jeho klíčových svědků. 

Témata: Brad Pitt Angelina Jolie