Milan Kňažko terčem nechutných útoků: Může za to nákaza koronavirem!

Milan Kňažko v inscenaci Shylock v Divadle Na Jezerce (foto: I. Kahun) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. října 2020 14:20

Milan Kňažko patří mezi slavné, kteří se nakazili koronavirem. Není pochyb o tom, že by byl raději, kdyby se tak nestalo. Zvlášť když se ukázalo, jaké reakce mohou ze strany některých lidí následovat.

Nákaza koronavirem se nevyhýbá ani známým tvářím. V tomto týdnu o pozitivním testu informoval své příznivce Milan Kňažko, který se navíc potýká se závažnějším průběhem nemoci covid-19, proto musel být hospitalizován v nemocnici.

Jak ale upozornil web cas.sk, pod příspěvkem na sociální síti se vyrojila řada lidí, kteří důvěřují dezinformacím. Kňažka takhle obvinili z toho, že jako herec „jen hraje svou roli“ a snaží se „manipulovat lidi“.

Někteří diskutující jsou zase toho názoru, že slovenskému herci zaplatili za smyšlené přiznání. „Bůhví, kolik mu za to dali, aby napsal, že je nakažený,“ píšou dle zmíněného serveru Slováci, zatímco respektovaný umělec trpí s vysokými horečkami.

Jak vás stars24.cz informoval, Kňažko se měl údajně nakazit v Česku, protože divadlo hraje pravidelně i u nás. Tvrdí to alespoň jeho kolega Milan Lasica, který si s ním psal.

Témata: Milan Kňažko