Milan Kňažko má covid a je v nemocnici! Lidem poslal vzkaz!

Milan Kňažko v inscenaci Shylock v Divadle Na Jezerce (foto: I. Kahun) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. září 2020 16:00

Koronavirem se nakazila další slavná osobnost. O pozitivním testu dnes informoval své fanoušky slovenský herec Milan Kňažko s tím, že musel být hospitalizován v nemocnici. Co odtamtud vzkazuje lidem?

Nákaza koronavirem se nevyhýbá ani známým osobnostem, některé z nich musely být dokonce hospitalizovány. Další takový případ momentálně vyděsil fanoušky na Slovensku i v Česku. S covidem totiž ulehl na lůžko známý herec.

O nemoci dnes na sociální síti informoval Milan Kňažko. „Za posledních pár týdnů jsem hrál několik představení. My bez roušek, diváci s rouškami, tak stanovili předpisy. Jsem covid pozitivní, šestý den. Stav se zhoršil a jsem v nemocnici,“ uvedl na facebooku, kde oproti jiným chorobu nijak nezlehčoval.

„Vyzývám všechny, aby nezlehčovali situaci a respektovali nařízení vlády a zdravotníků. Nenošení roušek není projev vlastní svobody, ale bezohlednost k svobodě těch, které tím ohrožujeme. Nevěřte laxním exhibicionistům, že covid je jen lehká chřipka,“ konstatoval.

„Přežil jsem desítky chřipkových onemocnění, ale covid nepřeji dokonce ani těm, kteří tyto bludy šíří,“ dodal nemocný Kňažko.

Témata: Milan Kňažko