Sláva v britské královské rodině! Oblíbená princezna ČEKÁ MIMINKO!

Princezna Eugenie s manželem Jackem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. září 2020 12:32

Britská královská rodina má důvod k radosti i v této nelehké době, rozroste se totiž o dalšího člena. Oblíbená princezna Eugenie čeká miminko, které by mělo přijít na svět počátkem příštího roku.

Velká Británie se naposledy z narození nového člena královské rodiny radovala v květnu loňského roku, kdy se princi Harrymu a jeho ženě Meghan narodil syn Archie. Od dnešního dne se mají poddaní zase na co těšit.

„Její královská výsost princezna Eugenie a pan Jack Brooksbank jsou potěšeni, že mohou oznámit, že čekají miminko,“ objevilo se v pátek na oficiálním instagramovém profilu britské královské rodiny. „Jack a já se moc těšíme na začátek roku 2021,“ naznačila nastávající maminka termín porodu.

Princezna Eugenie je dcerou prince Andrewa a jeho bývalé manželky Sarah, úřadující královna Alžběta má vnučku ve velké oblibě. Na rozdíl od rodičů se totiž nestará o skandály, a tak se může účastnit prakticky veškerých královských akcí.

Eugenie se za obchodníka s alkoholem Brooksbanka provdala v říjnu 2018. Její starší sestra Beatrice měla svatbu letos v červenci.

Témata: princezna Eugenie královská rodina (gbr)