Maroš Kramár: Hrozí mu, že už nebude točit v Česku?!

Maroš Kramár 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. září 2020 16:14

Některé koronavirové restrikce komplikují práci také hercům, zvlášť pokud musí na natáčení cestovat z jedné země do druhé. Své o tom ví Maroš Kramár. Bude ještě slovenský herec točit v Česku?

Maroš Kramár měl před pár měsíci namále, když si zavařil tím, že v televizním pořadu Inkognito sáhl maskérce na zadek. Zatímco na západ od nás některé herce podobný prohřešek připravil o pracovní příležitosti, v našich končinách se to obešlo téměř bez potrestání.

Rodák z Bratislavy tak i nadále může točit. Pod příspěvkem z oslavy narozenin jeho otce se na instagramovém profilu rozjela zajímavá diskuze týkající se oblíbeného seriálu Slunečná a Kramárova dalšího účinkování v něm.

Seriálová kolegyně Eva Holubová si totiž nebyla jistá, zdali bude slovenský herec pokračovat. „Můžeš jezdit točit do Čech?“ dotázala se. „Ano, Evičko, jen se nesmíme líbat,“ vzkázal Kramár.

Někteří jeho slovenští kolegové ale takové štěstí nemají. Jak vás stars24.cz informoval, kupříkladu Diana Mórová měla výhledově v Praze natáčet dva filmy, nakonec se ale neobjeví ani v jednom z nich.

Témata: Maroš Kramár