Vévodkyně Kate se nedala: Napsali o ní špínu, teď uznali svou chybu!

Vévodkyně Kate na houpačce 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. září 2020 14:44 | Aktualizováno: 22. září 2020 21:55

Nejenom Meghan, ale také vévodkyně Kate se v poslední době dostala do sporu s médii, zdá se ale, že je v boji s nimi o poznání úspěšnější. V těchto dnech totiž dosáhla zásadního posunu v jedné kauze.

Britská královská rodina se krátce před letními prázdninami dostala do křížku s médii, konkrétně s časopisem Tatler. Jeho redakce přišla s údajně zaručenou informací, že vévodkyně Kate je vyčerpaná z množství práce, kterou s princem Williamem mají.

Trojnásobná maminka však od počátku tvrdila, že jde o vylhaná tvrzení. Dokonce donutila právní oddělení Kensigtonského paláce odeslat vydavateli dopis, ve kterém žádala smazaní článku z webu. Toho se sice nedočkala, ale jisté zadostiučinění cítit může.

Podle informací webu listu The Sun právníci dosáhli toho, že byla online verze textu výrazně zkrácena, o to zhruba o čtvrtinu. Stalo se tak čtyři měsíce po publikaci článku, který manželku budoucího krále tak rozzlobil.

Kate je údajně jednáním časopisu nadále znechucena. „Pořád jí ten článek štve. Bylo to velice nepříjemné,“ uvedl zdroj deníku s tím, že je pro vévodkyni o to větší zklamání, že šéfredaktora dobře zná.

Témata: Kate Middleton