Rytmus a Jasmina ukázali rodinnou idylu: Rapper si nepřeje jednu věc!

Rytmus a jeho žena Jasmina se synem Sanelem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. září 2020 13:17 | Aktualizováno: 23. září 2020 11:05

Rytmus je otcem něco přes rok, s touto rolí se evidentně rychle sžil a také si ujasnil priority. Vzhledem ke svým životním zkušenostem má naprosto jasno o tom, jak chce syna vychovávat.

Život rappera Rytmuse se v posledních letech zásadně změnil, na čemž má největší zásluhu jeho životní partnerka. Brzy to budou dva roky, co se s Jasminou Alagič zasnoubil, poté i oženil a stal se otcem chlapce.

Tomu sice fanoušci páru stále nemohli pohlédnout do obličeje, na fotografiích se ovšem s rodiči objevuje. „Vlastní rodina ti vytvoří zeď proti všemu ostatnímu. Pochopíš, že to všechno za ní je o hodně méně důležité,“ okomentovala balkánská kráska nejnovější snímek na svém instagramovém profilu.

Kontroverzně vnímaný hudebník momentálně rodině a výchově syna věnuje hodně času. V jednom z rozhovorů, které v posledních dnech poskytl, dokonce prozradil, jaký je jeho přístup.

„Určitě se budu snažit, aby neprožíval to, co jsem si musel prožít já. Budu se zajímat o to, co má rád, a budu ho v tom podporovat. Nerad bych ho demotivoval, aby pak na mě vzpomínal tak, jak já vzpomínám na svoje rodiče,“ svěřil se Rytmus webu aktualne.cz.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič