Jennifer Aniston a Brad Pitt spolu! Naposledy to dělali jako manželé!

Jennifer Aniston a Brad Pitt společně na obrazovce při živé četbě. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. září 2020 11:40 | Aktualizováno: 22. září 2020 18:49

Jennifer Anistonová a Brad Pitt k sobě v posledních měsících mají opět blízko, o čemž se v těchto dnech mohli fanoušci na vlastní oči přesvědčit. Kde se slavní herci objevili bok po boku?

Bývalí manželé Jennifer Anistonová a Brad Pitt jsou od jeho rozvodu s Angelinou Jolie neustále pod drobnohledem. V zahraničních médiích se často objevují spekulace o údajném vztahu, který mají hollywoodské hvězdy opět udržovat.

Expartneři však trvají na tom, že jsou pouze přátelé. Fanouškům však stačí málo, což se zase potvrdilo v těchto dnech, kdy se po dlouhých letech sešli při práci. Na obrazovce se dokonce objevili bok po boku.

Oscarový herec a seriálová hvězda se připojili k sestavě, která se zúčastnila živé četby komedie Zlaté časy na Ridgemont High na platformě YouTube. Zorganizoval ji herec z originálního filmu z roku 1982 Sean Penn pro charitativní účely.

Pitt a Anistonová pracovali naposledy na společném projektu ještě jako manželé v roce 2001. Tehdy se sešli v seriálu Přátelé, kde ona ztvárnila servírku Rachel.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston