Harry, Meghan nebo někdo jiný? Víme, kdo dostal stopku pro pompézní královskou oslavu!

Princ Andrew, vévoda z Yorku, autor: Roosewelt Pinheiro/ABr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. září 2020 12:12

Pokud to zdravotní situace umožní, čeká Velkou Británii v příštím roce pompézní královskou oslavu narozenin. Už teď se ale řeší, kdo všechno dostane pozvánku. Kdo dostal jasnou stopku?

Příští rok v červnu oslaví princ Philip, manžel královny Alžběty II., neuvěřitelné 100. narozeniny, logicky se tedy očekávají velkolepé oslavy, které si žádají rozsáhlé přípravy. Třeba seznam hostů se začíná ladit už nyní.

V poslední době jsou přitom napjaté i vztahy uvnitř samotné britské královské rodiny, v jejichž řadách už nemají své místo například princ Harry a vévodkyně Meghan, kteří se sami rozhodli pro odchod do ústraní. O jejich účasti se toho zatím moc neví.

Odlišný je příběh prince Andrewa, který o svou někdejší roli v rámci monarchie přišel kvůli skandálům. Podle informací webu listu The Sun se s ním právě kvůli tomu během oslav moc nepočítá.

„Bude zahrnut, co nejméně to půjde,“ uvedl zdroj deníku s tím, že zároveň není možné syna panovnice úplně vyřadit. Hlavních akcí se však Andrew nezúčastní, stejně tak by se neměl objevit na fotkách.

Témata: princ Andrew (syn královny Alžběty) Princ Philip Princ Harry Meghan Markle