Harry a Meghan mají na krku další prohry! Můžou si za to prý sami!

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. září 2020 11:58

Tažení vévodkyně Meghan proti bulváru se proti ní samotné otáčí stále víc. Soud se totiž nadále přiklání na stranu novinářů, a experti dokonce Meghan vyčetli, že si za své problémy může sama!

Vévodkyně Meghan soudně bojuje s britským bulvárním týdeníkem Mail on Sunday kvůli článku z roku 2019, kdy novináři zveřejnili soukromý dopis manželky prince Harryho pro jejího otce Thomase.

Vydavatelství, které za novinami stojí, se ale pochopitelně u soudu brání, a zatím velmi úspěšně. Soud totiž rozhodl v mnoha bodech obžaloby v jeho prospěch.

Rozhodnutí přitom údajně padlo už v květnu, soud ho jen nyní potvrdil. A pro Meghan nedopadlo nijak dobře. Naopak.

Server insider.com uvedl, že Meghan s negativním verdiktem souhlasila, což znamená, že musí zaplatit veškeré soudní výlohy. A ty vyrostly na téměř dva miliony korun.

To ale není konečná. Meghan a Harry totiž vedou hned čtyři spory, zatím se ale nezdá, že by měli naději některý vyhrát. Podle serveru totiž všechny směřují k prohře.

Podle expertů si za to ale dvojice může sama a svým odmítavým postojem k médiím si ubližuje. Proto se pak Meghan soudí kvůli fotkám svého syna, zatímco Harrymu vadí články o zrušení charity kvůli nabídce od Netflixu.

Témata: Princ Harry Meghan Markle