Harry a Meghan si naběhli: Tohle nepříjemné překvapení nečekali!

Princ Harry a vévodkyně Meghan 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. září 2020 12:12 | Aktualizováno: 11. září 2020 22:02

Harry a Meghan si jen před pár dny konečně našli práci, kterou budou po svém odchodu z řad královské rodiny s chutí vykonávat. Rozhodně ale nečekali, že jim nový zaměstnavatel připraví nepříjemné překvapení.

V dubnu princ Harry a jeho žena Meghan opustili britskou královskou rodinu a přinejmenším v případě vnuka královny platilo, že si šel poprvé v životě hledat nového zaměstnavatele. To se mu před několika dny podařilo.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu podepsali několikaletou smlouvu se streamovací službou Netflix, pro kterou budou tvořit různé typy pořadů. Vyšel ale nelichotivý průzkum, podle kterého 9 z 10 Britů nové aktivity páru nechávají v klidu.

Otázkou však je, zdali Harry a Meghan pro zmíněnou platformu vůbec něco natočí. Mohl by je totiž rozzlobit fakt, že se Netflix chystá vysílat kontroverzní dílo o princezně Dianě, mamince zrzavého prince.

Podle webu listu The Sun jde konkrétně o muzikál, ve kterém se bude do Diany navážet postava královny, princeznu navíc uvidíme v posteli s údajným milencem. Netflix se podle všeho páru nehodlá ptát, zdali s tím souhlasí, a show odvysílat v příštím roce, kdy bude mít na Broadwayi premiéru.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Netflix Lady Diana