Britney Spears vyhlásila otci válku: Moje peníze už neuvidíš!

Britney Spearsová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. září 2020 12:06

Vztahy v rodině Britney Spearsové už roky nejsou ideální, a to především mezi zpěvačkou a jejím otcem, který byl jejím poručníkem. U soudu se nyní řeší, zdali tomu tak bude i nadále.

Když se na jaře ozval syn Britney Spears se slovy, že dědeček je „haj*l“, už se asi schylovalo k velké právní bitvě. Jak vás stars24.cz informoval, popová hvězda žádá soud, aby nevracel jejího otce Jamese do role opatrovníka, kterou opustil loni kvůli zdravotním potížím.

Podle webu cas.sk chce zpěvačka i nadále zachovat poručnictví nad svými záležitostmi, chce jej však přidělit finanční firmě, čímž by tátu odstřihla od majetku v celkové hodnotě téměř 50 milionů eur. On se zase snaží, aby soudní jednání bylo neveřejné.

Na podporu Britney se dokonce objevilo hnutí Free Britney (Osvoboďte Britney), jehož členové dokonce chodí protestovat před soudní budovu. Vítězka ceny Grammy má podporu i od lidí z hudební branže.

Proč musí vlastně někdo na zpěvačku dohlížet? Spears skončila během roku 2008 hned dvakrát na psychiatrii, poté jí byl soudně přidělen poručník, který se stará o právní a finanční záležitosti.

Témata: Britney Spears