Zuzana Belohorcová opustila USA i manžela: Co se děje?

Zuzana Belohorcová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. září 2020 15:30

Zuzana Belohorcová strávila poslední roky v USA, ale teď se rozhodla je opustit. Na cestu do Evropy si dokonce zapomněla přibalit manžela. Jaké pro to má vysvětlení?

Už před nějakým časem udělala Zuzana Belohorcová zásadní rozhodnutí se odstěhovat z neklidných Spojených států amerických, kde se kromě koronaviru potýkají s bouřlivými protesty. Větší část rodiny už je ze zámoří pryč.

Podle informací webu cas.sk už někdejší moderátorka se svými dětmi, desetiletou dcerou Salmou a čtyři roky mladším synem Neviem přestěhovala do nové destinace. Rodina má v plánu zakotvit ve španělské Malaze.

„Po 26 hodinách na cestách jsme konečně doma. Šťastně jsme došli a teď nás čeká velké dobrodružství,“ napsala Bělohorcová, která ihned čelila dotěrným dotazům těch, co si všimli, že manžel Vlastimil s nimi na Pyrenejský poloostrov nepřicestoval.

„Ten tam zůstal proto, že situace je teď taková, že když někdo vycestuje z USA, navzdory tomu, že má byznys víza, do země pustí nazpět už jen Američana. A my tam potřebujeme dořešit vilu, kterou prodáváme,“ dodala Belohorcová.

Témata: Zuzana Belohorcová