Andrej Hryc bojuje s leukémií! Co ukázaly nejnovější výsledky?

Andrej Hryc s dcerou Wandou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. září 2020 12:50

Andrej Hryc se už několik měsíců potýká se závažnými zdravotními problémy, fanoušky se ale celou dobu snaží uklidňovat zveřejňováním nejnovějších informací. Co ukázaly zatím poslední výsledky vyšetření?

Andrej Hryc se od jara potýká s velice vážnou nemocí – akutní leukémií. Léčba naštěstí doposud postupovala nadmíru dobře, a tak stačí, když na procedury do nemocnice dochází každý týden ambulantně.

Dobré zprávy má známý Slovák pro své fanoušky i nadále. „Čísla se stále mírně zlepšují,“ svěřil se webu blesk.cz, jehož prostřednictvím také poděkoval za podporu a poslal jasný vzkaz. „Budu bojovat,“ prohlásil.

Hryc se dokonce nedávno fanouškům ukázal na fotografii, kterou na sociální síti zveřejnila jeho dcera Wanda. Ta se totiž živí jako filmová producentka a tatínka vzala na natáčení nového filmu Známí neznámí.

„Slovenští a čeští herci točili dvanáct hodin denně. Jsem pyšný na dceru, která pohotově koupila práva, když zjistila, že jejich majitel je ve vězení a nemůže opci na práva uplatnit,“ prozradil herec něco málo ze zákulisí.

Témata: Andrej Hryc