Meghan a Harry MAJÍ PRÁCI! Nikdy v životě ji nedělali!

Meghan Markle a princ Harry 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

2. září 2020 20:05

Britský princ Harry a jeho americká manželka Meghan podepsali několikaletou smlouvu se streamovací službou Netlix, pro kterou budou tvořit různé typy pořadů. S odvoláním na společnost o tom dnes informovala agentura Reuters.

Pár, který se spolu se synem před půl rokem přestěhoval do Kalifornie, bude tvořit dokumentární filmy a seriály, celovečerní filmy či pořady pro děti.

"Soustředíme se na vytváření obsahu, který informuje, ale i dává naději," uvedli Harry a Meghan v prohlášení. "Tvorba inspirujících rodinných pořadů je důležitá i pro nás coby nové rodiče."

"Jsme neuvěřitelně hrdí, že si vybrali Netflix jako svůj kreativní domov, a jsme nadšení, že s nimi budeme vyprávět příběhy, které mohou pomoci budovat povědomí a zvyšovat pochopení pro publikum," sdělil v prohlášení Ted Sarandos, obsahový ředitel Netflixu.

Podle deníku The New York Times není jasné, jaký honorář bude pár za činnost pro Netflix pobírat. Podotýká však, že s tvorbou nových pořadů nemají ani jeden předchozí zkušenosti.

Bývalá herečka Meghan a Harry, který je druhým synem následníka britského trůnu prince Charlese, v lednu oznámili, že se zříkají svých oficiálních povinností a že budou usilovat o finanční nezávislost. Krok spustil nejvážnější krizi v britské královské rodině od smrti Harryho matky, princezny Diany, při autonehodě v roce 1997.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Netflix