Hvězda Ulice se tajně vdala: Vše prozradila až kamarádka!

Janka Kovalčíková (herečka) 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. září 2020 10:25

Jedna z hvězd nekonečného seriálu Ulice se před pár dny tajně vdala! Slovenská herečka Janka Kovalčíková (29), která se v Česku proslavila jako Katarína Benešová, si v srpnu vzala svého partnera Adama Graňáka.

Janka Kovalčíková je známá spíše na Slovensku, kde vystupuje například v seriálu Oteckovia. Do paměti českých diváků se zapsala především jako Katarína z Ulice.

Její postava sice v porovnání s ostatními nepůsobila v seriálu příliš dlouho, za to ale byla velmi důležitá pro děj! Právě kvůli ní totiž ze seriálu „zmizel“ Matěj Jordán v podání herce Jakuba Štáfka.

Pradlenka Katarína nejprve prožívala těžké chvíle, když Matěj srazil autem jejího otce, nakonec se ale do šarmantního mladíka zamilovala, otěhotněla a obě postavy Ulice se odstěhovaly do zahraničí.

Devětadvacetiletá herečka se podle slovenského serveru pluska.sk tajně vdala na konci prázdnin. Detaily svatby zatím Janka Kovalčíková tají, to, že už je pod čepcem, prozradila její kamarádka a herecká kolegyně Natália Puklušová. Ta na sociálních sítích zveřejnila fotky s komentářem: „Skvělá svatba Jano! Dakujeme.“

Témata: seriál Ulice Janka Kovalčíková