Harry a Meghan dva roky po svatbě: Proč jejich vztah neskončí stejně, jako její první manželství?

Královská svatba: Princ Harry a Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. září 2020 15:01

Vévodkyně Meghan Markle a Princ Harry oslavili druhé výročí své svatby. Není však tajemstvím, že Meghan již jednou vdaná byla. A dlouho se nevědělo, proč její první manželství skončilo. Pak se ale ukázalo, že by podobný osud mohl hrozit i Harrymu.

Vévodkyně Meghan o svém exmanželovi, hollywoodském producentovi, Trevoru Engelsonovi, příliš nemluví. Vzali se v roce 2011 na Jamajce a pouhé 2 roky poté se rozvedli. Následně si vévodkyně našla prince Harryho.

Podle všeho už totiž nechtěla Američana a vydala se do Británie, kde se seznámila s řadou nadějných partnerů. Nakonec sel vyhrál princ Harry! Ovšem na jak dlouho?

To může napovědět televizní dokument Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood, který zkoumal, co stálo za rozpadem prvního manželství Meghan.

Královská korespondentka Ashley Pierson v dokumentu uvedla, že do vtahu mezi nynější vévodkyní a Trevorem vstoupila Meghanina herecká kariéra. 

"Hned jak se vzali, dostala Meghan práci v seriálu The Suits a zdržovala se v Torontě, zatím co Trevor byl v Los Angeles. Tento vztah jednoduše nevydržel," uvedla.

Dlouho se spekulovalo o tom, jestli něco takového Meghan a Harrymu nemůže hrozit také. Nyní se ale ukázalo, že zřejmě ne. Meghan totiž opět měla sklony odstěhovat se jinam, princ Harry ale odešel z Británie s ní.

Je pravděpodobné, že v opačném případě by vztah nevydržel. Zároveň ale Meghan podle řady informací pobyt v královské rodině dlouhodobě nedávala. Zdá se tedy, že Harry si odchodem zachránil manželství.

Témata: Meghan Markle