Ed Sheeran je otcem! Jménem dcery vyrazil dech!

Touto fotkou oznámil Ed Sheeran narození dcery. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. září 2020 12:48

Slavný písničkář Ed Sheeran se na sociálních sítích pochlubil velkou novinkou. Stal se totiž poprvé otcem a o pocity se rozhodl podělit se svými fanoušky po celém světě. Těm také prozradil zvláštní jméno, které dceři s manželkou dali.

Není to ani měsíc, co jsme vás informovali o tom, že dle britských médií se světoznámý hudebník Ed Sheeran s manželkou Cherry těší na miminko, které by mělo přijít na svět ještě v létě. Opravdu se tak stalo!

Britský písničkář dnes zveřejnil všeříkající fotografii na svém instagramovém profilu. „Krátká zpráva ode mě. Mám pro vás jednu osobní novinku, o kterou se chci s vámi podělit… Minulý týden za pomoci skvělého týmu dala Cherry život naší krásné a zdravé dceři,“ uvedl na sociální síti.

Holčička dostala zvláštní jméno Lyra Antarctica Seabron Sheeran. „Jsme do ní po uši zamilovaní. Maminka a miminko si vedou dobře. Věříme, že budete v tomto čase respektovat naše soukromí. Posílám lásku, uvidíme se, až nastane čas se vrátit,“ dodal muzikant.

Sheeran o Vánocích oznámil pauzu od koncertování, kterou načasoval opravdu dobře. Koronavirová pandemii by ho totiž stejně znemožnila.

Témata: Ed Sheeran