Adele opět uchvátila fanoušky: Zpěvačka se konečně nebojí jít do plavek!

Adele 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. srpna 2020 14:05

Britská zpěvačka Adele má po celém světě desítky milionů fanoušků, kteří však v poslední době kromě hudebního vývoje sledují i to, jak hubne. Popová hvězda už se dokonce nebojí jít ani do plavek.

Adele odjakživa poutala pozornost jako výtečná zpěvačka a překážkou na cestě k popularitě jí nebylo ani nějaké to kilo navíc. Už před nějakým časem si však fanoušci začali všímat, že nadváha je u ní minulostí.

Naposledy oslnila svou přítomností na předávání Oscarů, který má za píseň k bondovce Skyfall rovněž ve sbírce. V únoru se s ní nechala vyfotit polská moderátorka Kinga Rusinová, jejíž snímek tehdy koloval po sociálních sítích s nevěřícnými reakcemi.

Nyní už se fotografií pochlubila sama cenami ověnčená popová hvězda. Na instagramovém profilu se pochlubila postavou v plavkách, respektive jejich horním dílu, a legínách. Nadšené reakce příznivců na sebe nenechaly dlouho čekat.

Již dříve vyšlo najevo, jak jednatřicetiletá rodačka z londýnského Tottenhamu shodila několik desítek kilogramů. Klíčová v tomto procesu byla pomoc brazilské trenérky Camily Goodisové, která přitom tvrdila, že cvičení hvězdné klientce zrovna dvakrát nevoní. Výsledky ale má.

Témata: Adele