Expertka rázně: Harry a Meghan se mění na Johna Lennona a Yoko Ono!

Meghan Markle 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. srpna 2020 21:32

Vévodkyně Meghan a princ Harry se mění na nechvalně známý pár, který tvořili John Lennon a Yoko Ono. Tvrdí to expertka na řeč těla Judi James.

Vévoda a vévodkyně si podle expertky vypěstovali bohémský styl a touží po harmonii ve světě. Vyplývá to například z řeči těla v její nedávné diskusi s aktivistkou a feministkou Glorií Steinemovou na zahradě jejich domu v Santa Barbaře.

Meghan podle odbornice vyjádřila svůj názor na šaty, které musela nosit jako členka britské královské rodiny. "Vypadá to, že Harry a Meghan se ubírají cestou Johna a Yoko," tvrdí expertka pro Daily Mail.

Meghanin neformální, bohémský vzhled, a její uvolněná řeč těla jsou podle ní na hony vzdáleny od královských tradic a nařízení.

"Žena, kterou jsme kdysi viděli bojovat s nařízeními, jako jsou překřížení kotníků nebo držení kabelky, má nyní jednu nohu volně vyloženou na židli, pokud právě nekopíruje řeč těla své hrdinky Glorie," dodala odbornice.

"Sedí se slavnou feministkou a chce ukázat, že nyní má veškerou svobodu, po které toužila, když byla ve Velké Británii," dodala.

Témata: Meghan Markle Princ Harry