Co si o Meghan myslí její rodina? Řekli to na plnou pusu!

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. srpna 2020 16:51

Britská vévodkyně Meghan Markle a Thomas Markle mladší, její nevlastní bratr, si bývali před mnoha lety velmi blízcí. Pak se ale rodina roztříštila a současná vévodkyně se k ní vůbec nehlásí. Co se mezi nimi stalo?

Britská vévodkyně se ke své rodině veřejně nevyjadřuje. Jediný člen, s nímž se ráda vídá, je její matka. Zbytek rodiny je pro ni mrtvý. Může za to snad její post v královské rodině? Pravděpodobně ne.

Meghan má totiž složité vztahy nejen se svým otcem, ale i bratrem. Ten podle médií například Meghan nepovažuje za kdovíjak dobrou herečku. Přátelé Meghan nedávno médiím řekli, že vévodkyně se se svými nevlastními sourozenci Samanthou a Thomasem vůbec nestýkala ani dříve, než se přiženila do královské rodiny. "Oni nebyli součástí jejího života," uvedli.

Svou sestru nemá Megha ráda dlouho, paradoxem ale je, že během dětství si byla blízká se svým bratrem Thomasem a trávili spolu hodně času. Co se tedy stalo?

"Předtím, než se dostala do seriálu Suits, jsme byli stále v kontaktu," nechal se slyšet její bratr. Dodal však, že se teď opravdu hodně vzdálili. Meghan ale prý v minulosti byla úplně jiná. "Záleželo jí na tom, jak se máme, byla velmi pečlivá," prozradil Thomas.

Vše se podle něj změnilo, když začala být slavná a začala se o ni zajímat média. Chování bývalé herečky označil za "sobecké a dokonce i kruté". Řekl také, že chtěl "říct pár slov" na královské svatbě, a že ho "bolelo", že nedostal možnost vystoupit.

"Je to srdcervoucí, když vidím, jak ji to změnilo a jak to zdevastovalo mou rodinu," tvrdí o Meghan její nevlastní bratr. Prakticky stejná slova ale na vévodkyní míří i od její sestry Samanthy. I ona jí nemůže přijít na jméno a tvrdí, že se Meghan změnila. Jak se zdá, televizní sláva jí stoupla do hlavy. 

Témata: Meghan Markle