Jak se zachází s penězi daňových poplatníků? Takhle si žije královská rodina!

Kate a William 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. srpna 2020 13:04

Není to jen vévodkyně Meghan, kdo byl v minulosti často kritizován za přehnané utrácení z královské kasy. I Kate s Williamem se uměli pořádně rozšoupnout. Naposledy třeba loni v létě.

Kate a William si totiž dopřáli doslova královskou dovolenou, a to za neuvěřitelnou sumu. Na místě, na které se novináři jen tak nedostanou.

Vyrazili si na ostrov Mustique, který se nachází v Karibiku a vyznačuje se tím, že se na něj prakticky nedá dostat. Je totiž soukromý a každý návštěvník musí projít pečlivou registrací.

Není proto divu, že toto místo k rekreaci využívají ty největší hvězdy, včetně hudebních star. Loni sem zamířila královská rodina. A jak jistě tušíte, majitel ostrova si takový luxus nechá náležitě zaplatit.

K dispozici měli 18metrový bazén, několik ložnic s výhledy na moře, vlastní personál, jídelnu plnou těch nejluxusnějších pokrmů, a samozřejmě spoustu sportovních aktivit. 

Takový luxus samozřejmě není zadarmo. Za dvoutýdenní dovolenou královská rodina zaplatila neuvěřitelných 56 tisíc liber, tedy více než jeden a půl milionu korun!

Témata: královská rodina (gbr) Kate Middleton Princ William