Vévodkyně Meghan a druhé dítě: Kdy se ho dočkáme?

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. srpna 2020 10:41

Britská vévodkyně Meghan má za sebou perný rok. Odchod z čela královské rodiny, stěhování přes půl světa a nákup domu jsou věci, které si málokdo umí představit, a to navíc s malým dítětem. Dočkáme se nyní i nějakých pozitivních zpráv?

O druhém dítěti Meghan a Harryho se spekuluje už poměrně dlouho. Krátce po narození Archieho se objevily zvěsti, že by se další potomek měl narodit do tří let.

Další spekulace se vedly poté, co si Meghan s Harrym byly dokončeny opravy sídla Frogmore Cottage. V něm ale moc dlouho nezůstali a krátce poté se rodina odstěhovala z Británie pryč.

Sama Meghan se však nechala slyšet, že víc dětí chce, a v královské rodině je to vcelku běžná záležitost. Nahrává tomu nyní i fakt, že rodina je konečně usazená a našla si své místo, byť na druhé straně světa.

Kdy se druhého dítěte dočkáme je ale otázkou. Podle některých zahraničních médií pár o dalším potomkovi hovořil už v minulosti. Zatím jsme se ho ale nedočkali.

Není však pochyb o tom, že k tomu jednou dojde, a Meghan s Harrym pořídí Archiemu sourozence. Pak však bude zajímavé sledovat, jak bude celý proces probíhat s vyloučením zapojení královské rodiny. 

Meghan už v minulosti ukázala, že porušovat tradice jí není cizí. A pravděpodobně by porodila na území USA, navíc by měl jejich potomek americké občanství. V kombinaci s britskou královskou krví je to vcelku neobvyklá kombinace.

Témata: Meghan Markle Princ Harry