Andrea Růžičková: Zajímavá slova o třetím dítěti!

Andrea Růžičková má druhého syna 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. srpna 2020 17:48

Andrea Růžičková v prosinci přivedla na svět druhého syna, takže má s porodem poměrně čerstvou zkušenost. Zažila by ho ráda ještě někdy? Slovenská herečka pronesla zajímavá slova.

V samotném konci loňského roku se Andrea Růžičková (za svobodna Kerestešová) stala dvojnásobnou maminku, když se jí a jejímu manželovi narodil syn Jáchym, na kterého už doma čekal starší bráška Tobiáš.

Hvězda seriálu Vyprávěj si mateřskou roli velice užívá. „Nikdy jsem nezažila šťastnější životní období než teď. Je to často až na dřeň, ale jak s tou únavou, tak zároveň i s tím štěstím,“ řekla dle webu idnes.cz v pořadu ShowTime.

Nabízí se proto otázka, zdali by to byla ochotná celé absolvovat přinejmenším ještě jednou. Dnes bývá přitom běžné, že páry mívají nejčastěji jedno nebo dvě děti.

„Každé další miminko je nový život a jsem přesvědčená o tom, že mít dítě není samozřejmost. Pokud by další dítě přišlo, tak i kdyby to bylo v nevhodné situaci nebo ne právě ideálním čase, přivítáme ho s otevřenou náručí,“ prohlásila slovenská herečka.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)