Vítězka SuperStar se zděsila: Tohle jí opravdu píšou malé děti!

Vítězka SuperStar 2020 Barbora Piešová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. srpna 2020 14:50 | Aktualizováno: 22. srpna 2020 11:42

S vítězstvím v SuperStar jde pochopitelně ruku v ruce zvýšená popularita, což na vlastní kůži poznává Barbora Piešová. Slovenská zpěvačka je však v šoku z toho, co jí dokážou napsat dokonce i nezletilé osoby.

Barbora Piešová zvítězila v letošní řadě hudební talentové soutěže SuperStar, z čehož samozřejmě plyne, že se o ni zajímá více fanoušků než kdy dřív. S některými má ovšem talentovaná interpretka problém najít společnou řeč.

Podle slovenského webu pluska.sk se totiž potýká s tím, že jí chodí velice vulgární zprávy. Co je však ještě nepochopitelnější, jejich autory často nejsou dospělí lidé, ale děti, které by taková slova vůbec neměly znát.

Vítězka SuperStar ale nechce působit ublíženě, a tak se k věci vyjádřila následovně. „Nestěžuji si na nic, jen vám dospělým ukazuji, jak to dopadne, když dáte svým dětem telefon do ruky a všechno jim dovolíte,“ uvedla.

„Neberu si to osobě, chci vám jen říct, že to děvče, které mi napsalo, má jen 11 let. Běžně mi chodí takové zprávy. Já jsem v deseti letech takové věci nedělala, ty děti nemají žádný respekt. Rodiče, dávejte na ně pozor,“ dodala Piešová.

Témata: Barbora Piešová (SuperStar)