Brad Pitt slibuje Angelině tvrdou odplatu! Čím ho namíchla?

Brad Pitt 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. srpna 2020 12:48

Už to vypadalo, že Brad Pitt a Angelina Jolie spolu začnou po rozchodu vycházet relativně normálně, jenže skutek utekl. Slavný herec teď naopak slibuje bývalé manželce tvrdou odplatu. Co se mezi nimi stalo?

Brad Pitt a Angelina Jolie se vloni konečně rozvedli, ale soudní tahanice mezi nimi pokračují kvůli majetkovým a rodinným otázkám. Jak vás stars24.cz informoval, herečka a režisérka požádala o výměnu soudce. Její bývalý manžel však nechce dát kůži lacino.

„Brad tvrdí, že Angelina zašla tentokrát příliš daleko. Nemá žádnou jinou možnost, musí jí to tvrdě vrátit,“ uvedl jemu blízký zdroj dle webu cas.sk. Držitel Oscara proto požádal svůj tým, aby začal jednat.

Hercovi právníci brojí proti změně na postu soudce. „Bohužel, jedinci, kteří budou nejvíce trpět tímto taktickým manévrem paní Jolie, budou jejich děti, které budou nadále zbaveny práva na konečné řešení otázky péče,“ uvedli advokáti.

„Jakékoliv průtahy v tomto řízení jsou způsobené horlivým pokusem Pittova týmu vytvořit nevídané osobní výjimky v prospěch jejich klienta,“ reagoval právní zástupce Jolie.

Témata: Brad Pitt Angelina Jolie