Meghan chce zastínit Lady Dianu? Harry skáče jak pískne, zesnulá princezna by ji prý nesnášela!

Vlevo princezna Diana s princem Charlesem. Vpravo Meghan Markle s princem Harrym 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. srpna 2020 9:22

Kdyby byla tragická zesnulá princezna Diana ještě naživu, pravděpodobně by vévodkyni Meghan nesnášela! Její přítomnost by kvůli svému synovi Harrymu tolerovala, jinak by ji ale nemohla vystát. Tvrdí to Dianina bývalá důvěrnice s tím, že cílem Meghan je Dianu zastínit.

Lady Colin Campbellová byla jako důvěrnice princezny Diany nedílnou součástí královského paláce a dodnes je vítaným hostem a blízkou přítelkyní královské rodiny. Nyní ale tvrdí, že pokud by Diana ještě žila, Meghan by nesnesla.

Podle ní by mezi oběma ženami docházelo k častým konfliktům. Svým způsobem jsou si totiž podobné, namísto shody a pochopení by ale mezi nimi v tomto případě vypukla válka.

Proč? Podle Colin je důvod prostý, Meghan je totiž prý vzdělanější a sebevědomější než byla Diana. Ta byla naopak psychicky nevyrovnaná, a to by podle důvěrnice vyústilo v drsné hádky, pravděpodobně větší, než v případě rivality mezi Kate a Meghan.

Diana by ale Meghan přesto musela akceptovat. Nikdy se totiž nechtěla stavět do cesty svým dětem, a proto by vévodkyni musela tolerovat. Její city k ní by ale byly plné chladné nenávisti.

Colin se DailyMailu také svěřila s názorem, který by podle ní měla Diana na vévodkyni Kate. Tu by měla naopak ráda, její vystupování by hodnotila jako autentické a chválila by ji.

Rovněž tvrdí, že princ Harry "je méně inteligentní" než Meghan, a následuje ji proto, že "zoufale touží po tom ji potěšit. Zkrátka je pod pantoflem. 

"Ona doma nosí kalhoty, je dominantní, okouzlující a podmanivá osobnost, jakou byla princezna Diana v manželství," řekla Colin s tím, že Meghaninou ambicí je Dianu zastínit.

Témata: Meghan Markle Lady Diana Princ Harry