Britney Spears u soudu? Chce se vymanit z područí svého otce!

Britney Spearsová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. srpna 2020 14:54

Opatrovníkem Britney Spears byl dlouhé roky její otec James, který by se v těchto dnech měl do této role po pauze vrátit. Zatím to ovšem není jisté. Slavná zpěvačka by totiž ráda dosáhla toho, aby se tak nestalo.

Na jaře vzbudil velký rozruch její třináctiletý syn Jayden, který se do dědečka pustil na sociální síti, dokonce ho označil za „hajzla“. Ostrá slova volil pravděpodobně i kvůli tomu, jak mamince zasahuje do života. Těm dnům je však možná konec.

Britney Spears podle informací BBC požádala soud, aby se její otec James do role opatrovníka nevracel. Opustil ji v loňském roce, což vysvětloval vlastními zdravotními problémy. Rozhodnutí by mělo padnout v pátek 22. srpna.

Přáním popové hvězdy je, aby se opatrovnicí permanentně stala její manažerka Jodi Montgomeryová, která se role ujala již poté, co v ní dočasně skončil James. Někteří její fanoušci ho viní z toho, že zpěvačku zneužil.

Britney podle všeho momentálně neplánuje žádná vystoupení. Naposledy koncertovala v říjnu 2018, loňskou šňůru ve „městě hříchu“ Las Vegas zrušila kvůli otcovým zdravotním potížím.

Témata: Britney Spears