Sharon Stone se pustila do odmítačů roušek: Nakazila se její už tak nemocná sestra!

Sharon Stone 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. srpna 2020 15:30

V USA mají stále problém s tím, že někteří lidé nenosí roušky. Na takové osoby se nyní pořádně naštvala Sharon Stone, jejíž mladší sestra se nakazila koronavirem. Kelly se navíc potýká už s jinými zdravotními potížemi.

Nákaza koronavirem se nevyhýbá ani hollywoodským hvězdám a jejich nejbližším příbuzným. O svou zkušenost s nemocí covid-19 se na sociální síti podělila Sharon Stone, která důrazně vyčinila Američanům, kteří nedodržují jedno z protiepidemických opatření.

Nakazila se totiž její sestra, která se navíc potýká s autoimunitním onemocněním. „Moje sestra Kelly, která už má lupus, má teď také covid-19. Takhle vypadá její nemocniční pokoj. Může za to jeden z vás, co nenosíte roušky,“ uvedla na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sharon Stone (@sharonstone), Srp 15, 2020 v 6:08 PDT

„Kelly nemá imunitní systém. Chodila pouze do lékárny,“ prozradila známá herečka, která má o původci nákazy jasno. „V jejím okrese se netestuje, pokud nevykazujete příznaky, pak se navíc pět dní čeká na výsledky,“ konstatovala.

Stone si nyní bezpochyby přeje, aby její sestra virózu překonala. Příspěvkem se evidentně snaží přesvědčit lidi, aby roušky doopravdy nosili.

Témata: Sharon Stone