Další tajemství o Meghan prolomeno! Proč ji neměli rádi?

Vévodkyně Meghan a princ Harry 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. srpna 2020 16:13

Vévodkyně Maghan v královském paláci trpěna. I proto se s manželem Harrym nejprve rozhodli odstěhovat do jiné části Londýna a poté i na jiný kontinent.

Knihy Finding Freedom naznačuje boje mezi jednotlivými členy královské rodiny. Harry se údajně domníval, že někteří jeho příbuzní nemají Meghan rádi. Jiní členové královské rodiny měli zase pocit, že je potřeba určitým způsobem "potlačit" popularitu páru.

V knize se rovněž píše o tom, že princ Harry téměř nekomunikoval se svým bratrem Williamem a jeho rodinou. Autoři konkrétně zmiňují zejména jeden okamžik během březnové mše ve Westminsterském opatství.

Tehdy spolu oba bratři a jejich ženy téměř nepromluvili, i když se neviděli od ledna. "I když se Meghan snažila navázat s Kate oční kontakt, vévodkyně z Cambridge ji téměř nevnímala," stojí v knize.

"Jak jejich popularita rostla, Harry a Meghan nedokázali pochopit, proč se tak málo lidí v paláci zajímá o jejich zájmy," napsali rovněž autoři knihy. Naznačují, že za tím stál fakt, že lidem z paláce vadila oblíbenost páru a obávali se, že je Harry a Meghan zastíní.

"Vévoda a vévodkyně ze Sussexu pomohli přiblížit monarchii těm, kteří měli dosud pocit, že k ní žádný vztah nemají," uvedli novináři. Dodali, že uvnitř paláce se nicméně objevily názory, že by pár měl být upozaděn, protože "jinak by jeho obliba mohla být vyšší než popularita královské rodiny".

Témata: Meghan Markle