Harry a Meghan se opět PŘESTĚHOVALI! Drahý nákup šokoval Brity!

Princ Harry a jeho manželka Meghan. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. srpna 2020 10:46

Princ Harry a jeho žena Meghan se v posledních měsících změnili v přelétavé ptáky. Po konci v královské rodině totiž často mění adresu. Nově si zakoupili nemovitost v Kalifornii, jejíž cena šokovala britské občany.

Od dubna píšou princ Harry a jeho žena Meghan novou životní kapitolu mimo území Velké Británie. Po odchodu z řad britské královské rodiny se nejprve usadili v Kanadě, pak se však přesunuli do rodného města někdejší herečky, Los Angeles. Podle nejnovějších informací ovšem v rámci Kalifornie opět změnili adresu.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se v červenci přestěhovali do Santa Barbary, což webu televize CNN potvrdil jejich zástupce. Na nové adrese mají spousta neméně slavných sousedů, jmenovitě např. moderátorku Oprah Winfreyovou.

„Usadili se v tichosti a soukromé své nové komunity a doufají, že bude respektováno jak pro jejich sousedy, tak pro ně jako rodinu,“ konstatoval mluvčí v páru prohlášení. Pořizovací cena nemovitosti měla činit 15 milionů dolarů, což je v přepočtu asi 330 milionů korun.

V Harryho domovině je kolem koupě opět poprask. Podle britských médií totiž princ nedal všechny peníze dohromady jen ze svého. Zdroje z okolí královské rodiny hovoří o tom, že na nákup přispěl princ Charles.

Témata: Princ Harry Meghan Markle