Angelina Jolie: Pittovi nic nedaruje, soud se komplikuje!

Angelina Jolie a Brad Pitt 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. srpna 2020 12:52

Brad Pitt a Angelie Jolie jsou od jara 2019 už jen bývalými manželi, rozvodem to však mezi nimi neskončilo. Právě totiž probíhá další soudní pře, na které se ovšem slavné herečce něco nepozdává.

Brad Pitt a Angelina Jolie se sice definitivně rozvedli už vloni, ale soud mezi nimi probíhá i nadále kvůli dětem a majetku. Moc podrobností není známo, snad jen to, že si najali soukromého soudce. Herečka ale podle informací webu cas.sk v těchto dnech zpochybnila jeho nestrannost.

Jde o Johna W. Ouderkirka, který byl přítomen na svatbě slavného hollywoodského páru. Podle Angeliny proto může být zaujatý. Pittova právnička ho navíc najala už v minulosti, v čemž Angelina spatřuje prvky střetu zájmů.

Jolie prý v dokumentech také tvrdí, že exmanželova advokátka Anne C. Kileyová a Ouderkirk jsou obchodně propojení, což soudce záměrně tajil. Právnička pro něj údajně několikrát vykonávala advokátské služby v jeho finančních záležitostech.

Pitt a Jolie se dali dohromady během natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith, roce 2006 se jim narodila dcera Shiloh, o dva roky později následovala dvojčata Knox a Vivienne. Ke svatbě však došlo až v roce 2014. Rozvodové řízení bylo ukončeno v dubnu 2019.

Témata: Angelina Jolie Brad Pitt