Nová kniha o Meghan potvrdila to, co se ví už dlouho! Takhle se opravdu chová!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. srpna 2020 9:59

Britská vévodkyně Meghan se svými zaměstnanci nezacházela zrovna v rukavičkách. Potvrdily to už dřívější zprávy z nitra královského paláce, které nyní posvětila připravovaná kniha.

Jak už stars24 informoval loni, zaměstnance měnila Meghan častěji než záclony. Už dříve se například ukázalo, že královský pár za šest týdnů vyměnil dokonce tři chůvy. Dvě z nich pak vydržely jen opravdu krátce.

Výpověď Meghan v minulosti podala také její asistentka, ale i vrchní tajemnice pro komunikaci, tajemnice královského páru a asistent jejího manžela Harryho. Následně podala výpověď i osobní asistentka Amy Pickerill. 

Vévodkyni opustila i hlavní asistentka Samantha Cohen, kterou měla Amy nahradit. Ta byla velmi oblíbenou zaměstnankyní britské královny Alžběty II., která ji osobně přidělila Meghan.

Meghan také opustila Melissa Toubal, která byla jednou z hlavních manažerek královské svatby. Podle spekulací přestala zvládat Meghanino neustále vyvolávání problémů.

Ze služeb vévodkyně Meghan odešla i špičková policistka, která působila postu ochránkyně vévody a vévodkyně ze Sussexu. Byla to první žena, která hrála klíčovou roli v ochraně královské rodiny.

Nové informace pocházející z knihy Finding Freedom se ale vrací zpět k prvnímu jmenovanému případu, a sice opakované výměně chův. Autoři knihy tvrdí, že Meghan s tou první byla nespokojená a musela ji vyhodit.

Druhá chůva prý vydržela jen pár dní, a výpověď dostala uprostřed noci. Kniha tak potvrdila to, co se o Meghan tvrdí už dlouho. Její chování k zaměstnancům není zrovna příkladné.

Témata: Meghan Markle