Paľo Habera v šoku? Nejstarší dcera pronesla zvláštní slova!

Pavol Habera 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. srpna 2020 10:46 | Aktualizováno: 16. srpna 2020 16:28

Mít slavného rodiče není pro některé lidi vůbec jednoduché. Důkazem budiž nejstarší dcera Paľa Habery, která se k tatínkovi moc nehlásí. Dokonce pronesla velice zajímavá slova.

Není žádným tajemstvím, že současnou životní partnerkou Paľa Habery je česká modelka Daniela Peštová, se kterou má dceru Elu a syna Paula. Známý slovenský hudebník má však ještě dospělou dceru z předchozího vztahu.

Nyní pětatřicetiletá Zuzana Koperniechová v pořadu slovenské televize Markíza mimo jiné popisovala, jak se pohybuje v jiné sféře než otec, konkrétně v mezinárodním obchodu. Při té příležitosti něco přiznala.

„Jméno není vždy pozitivní nálepka, lidé mají předsudky a automaticky předpokládají, že člověk, který má známého otce, tak to má v životě lehčí a myslím si, že mluvím za hodně dětí, které si toto břemeno nesou,“ řekla ve vysílání dle webu ahaonline.cz.

„Když si můžu vybrat, že se někdy něco objeví v novinách, anebo se toho jména navždy zbavit ještě v minulosti, tak určitě bych se toho jména zbavila ještě v minulosti a nikdy v životě nebyla v médiích,“ dodala.

Témata: Pavol Habera